Business partnerIntroductie

Wij willen graag onze klanten een goed advies, passende ondersteuning en optimale service bieden bij het opzetten van een moderne en efficiŽnte service management organisatie.

Met name het invoeren en streven naar "best practices" en organisatiemodellen volgens ITIL en de integratie met externe gegevensbronnen kunnen voor grotere organisaties een belangrijk aandachtspunt zijn.


Business partners

Gespecialiseerde business partners en consultants kunnen een belangrijke rol voor onze klanten spelen bij de implementatie van Quism oplossingen.

Gimic


Onze gecertificeerde business partners of consultants beschikken over uitgebreide ITIL kennis en hebben ons Quism business partner training programma gevolgd.

Dit programma versterkt de vaardigheden van de business partner en omvat organisatorische, technische en functionele aspecten, nodig voor succesvolle Quism implementaties.

Klik hier voor details.


Certificatie programma

Het programma om een gecertificeerde business partner of consultant te worden betreft de volgende onderdelen:

Quism product training, dit betreft de Essentials en Advanced trainings modules van Quism;

Installatie en integratie, met welke randvoorwaarden dient rekening gehouden te worden om een snelle installatie, migratie van bestaande tools of integratie met bijvoorbeeld SMS, Exchange, ADS of NDS mogelijk te maken;

Business development, voor het optimaal afstemmen van eisen en wensen op een kosteneffectieve Quism oplossing;

Assesment en certificatie, waarbij de vaardigheden worden beoordeeld en de formele certificatie kan worden toegekend.

Meer informatie

We nodigen graag geÔnteresseerde organisaties uit met een bewezen track record op het gebied van service management consultancy om Quism business partner te worden.

Neem voor meer informatie over een business partner in uw omgeving of het business partner programma contact met ons op. Klik op de e-mail link quism@qpit.nl of bel 010-243 93 73


QPIT BV
Schiekade 830
Postbus 299
3000 AG † Rotterdam
Phone: 010-2439373
Email: quism@qpit.nl of vul het aanvraagformulier in
Website: www.qpit.nl