Training


 

 

U kunt Quism optimaal inrichten en gebruiken zodat het uw manier van werken effectief ondersteunt. De dienstverlening naar uw eindgebruikers of klanten kan zo op het gewenste niveau gebracht worden. Met goede reactietijden en passende antwoorden. Dit kunt u aantonen met uw managementrapportages die Quism u biedt.

 

Voor optimale inrichting en gebruik hebben wij een flexibel trainingsprogramma beschikbaar dat wij graag afgestemmen op uw specifieke wensen.

 

De training kan bij u op locatie of bij ons op kantoor gegeven worden. Voor kleine of grote groepen. Onze trainingen bestaan uit een combinatie van presentaties, praktijkervaringen, cases en oefeningen. Ook behandelen we graag uw specifieke wensen en oplossingen. De trainingen duren van 10:00 tot circa 16:30.

 

We bieden de volgende trainingen:

 

Essentials basistraining

Invoering- en beheertraining

Advanced training

Business partner training


 

Essentials

basistraining

 

Dit is de basistraining waarmee na afloop de cursist over de benodigde kennis beschikt om Quism optimaal te gebruiken.

 

In deze training behandelen we de volgende onderwerpen: uitleg gebruik van Quism en algemene concepten als inloggen, navigatie en de Quism module en menu structuur. Verder gaan we in op het specifieke gebruik van de modules Incident, Configuratie, Organisatie, Expert en Rapportage;

 

Specifieke voorkennis is niet nodig.

 

Trainingsduur is 1 dag.


 

Invoering

en beheertraining

 

De invoeringstraining gaat in op de inrichting en het applicatiebeheer van Quism. We gaan in op de algemene, organisatie en persoonlijke functionele Quism instellingen, inlog accounts en rechten en integratiemogelijkheden komen in deze training uitgebreid aan bod samen met het gebruik van de Administrator account en de modules Beveiliging, Beheer en Service groepen.

 

Als voorkennis is de Essentials basistraining nodig.

 

Trainingsduur is 1 dag.


 

Advanced

trainingen

 

De advanced trainingen zijn gebruikers- en applicatiebeheer trainingen die zich richten op een specifieke Quism module. De advanced trainingen zijn beschikbaar voor onder andere de modules Probleem, Wijziging, Service afspraken, Release, Infrastructuur en Service desk.

 

Ook is er een advanced vervolgtraining beschikbaar die ingaat op specifieke en geavanceerde Quism service management functies en inrichtingsmogelijkheden.

 

Deze trainingen gaan zowel in op het gebruik, applicatiebeheer, specifieke service management aspecten, praktijkervaringen, wensen en oplossingen.

 

Als voorkennis is de Essentials basistraining nodig.

 

Trainingsduur is een halve dag per module.


 

Business

Partner Certification training

 

De certificatie training heeft tot doel Quism Business Partners optimaal voor te bereiden op de installatie, inrichting en het gebruik van Quism. Klik hier voor meer info over het Quism Certified Business Partner programma.

 

Trainingsduur is drie dagen gevolgd door een assessment en certificatie.

 

Meer informatie

 

Neem voor meer informatie, specifieke trainingswensen en de geplande trainingsdata contact met ons op


  QPIT BV
Schiekade 830
Postbus 299
3000 AG   Rotterdam
Phone: 010-2439373
Email: quism@qpit.nl of vul het aanvraagformulier in
Website: www.qpit.nl